• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія в осінньо-зимовий період продовжуватиме бити по об'єктах енергетики України – ЗСУ

    Опубликовано: 2022-11-09 12:40:38

    Держава-терорист Росія продовжуватиме в осінньо-зимовий період бити по об'єктах енергетичної інфраструктури України. Про це в ефірі телемарафону сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

    Він розповів, що окупанти сьогодні використовують весь доступний спектр озброєння для атак на критичну інфраструктуру України. Крім іранських "шахедів" вони застосовують також дрони-камікадзе російського виробництва Ланцет.

    "Їм треба досягнути тієї мети, яку вони собі поставили, – завдавати ударів по критичній інфраструктурі", – зазначив Ігнат, додавши, що йдеться не лише про енергетику, окупанти завдають ударів і по гідротехнічних спорудах.

    За його словами, за наявності проблем у росіян на окремих ділянках фронту вони ставлять собі за мету "в осінньо-зимовий період бити по об'єктах енергетики в першу чергу". "І цей повітряний тероризм усіма доступними засобами продовжуватиметься", – сказав Ігнат.

    Він вважає, що у разі отримання Росією іранських ракет вони теж будуть застосовані по енергетичній інфраструктурі.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.