• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • VPS хостинг: кому це потрібно

    Опубликовано: 2022-11-06 23:05:03

    VPS хостинг: кому це потрібно

    Оренда VPS хостингу – затребувана послуга. І недарма. Вона дозволяє зберігати не тільки дані, робочі програми, а інфраструктуру ІТ-компанії. Такий спосіб зберігання даних підходить для різних видів бізнесу, різних сфер діяльності -  медицини, логістики.

    VPS хостинг Великобританія – оптимальне рішення для власників сайтів, інтернет-магазинів і не тільки. Ви можете обрати тариф і отримати цілодобову підтримку. Ще один важливий нюанс – оренда VPS хостингу за кордоном дозволить зекономити кошти. Вам не потрібно витрачати кошти на покупку фізичних виділених серверів, а також витрачати кошти на встановлення та налаштування.

    Висока продуктивність, надійність та безпека – головні переваги VPS хостингу у Великобританії. Компанія «BlueVPS» https://bluevps.com.ua/vps-netherlands пропонує захист від DDoS-атак. Якщо ваш бізнес можна зазнати атаки з боку конкурентів, варто обрати VPS хостинг у Великобританії. Це надійний спосіб захистити себе від настирливих ботів.

    В чому особливість VPS хостингу

    Дуже часто користувачі запитують, чим відрізняються VPS хостинг від звичайного. Насправді після покупки ви отримуєте порожній VPS-сервер. Він має просту і зрозумілу панель керування. Крім того, керувати сервером можна керувати через командний рядок.

    Переваги використання віртуального віддаленого сервера оцінили тисячі користувачів. Адже завдяки йому можна отримати доступ до даних з будь-якого пристрою у будь-який час. А розміщення даних у хмарному сховищі дає можливість зекономити на придбанні апаратного забезпечення.

    Кому потрібен VPS-сервер

    Віртуальний сервер незамінна річ для власників сайтів, які займають багато місця, додатків. Їх обирають для корпоративних сайтів, інтернет-магазинів, сайтів банків, форумів, де є велика кількість інтернет-відвідувачів. Так, власники інтернет-магазинів оцінять відсутність обмежень у VPS-сервері. Адже звичайний сервер має фіксований обсяг ресурсів і фактично він незалежний від інших користувачів.

    Тим, хто працює з кількома серверами, також стане у нагоді багатозадачність VPS-сервера.  Адже тут немає обмежень щодо трафіку  і кількості доменів. На VPS сервері поміститься стільки сайтів, на скільки вистачить пам’яті.

    Компанія «BlueVPS»  пропонує якісний і надійний VPS-сервер на BlueVPS.com.ua, який забезпечить безперебійну роботу вашого ресурсу. Тут є можливість розширення: якщо потрібно більше оперативної пам’яті, сервери легко розширюються. Досягти бажаної продуктивності дуже легко!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.