• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польська армія отримала безпілотники Bayraktar

    Опубликовано: 2022-10-31 09:30:26

    На озброєння польської армії надійшли бойові безпілотники Bayraktar з Туреччини. Про це повідомив міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак, інформує УНН.

    Цитата

    "У випадку з Bayraktar - це безпілотники, які, з одного боку, виконують розвідувальні завдання, а з іншого - будуть готові до виконання ударних місій. Це важливий етап у процесі модернізації ЗС Польщі, оснащення польської армії сучасною технікою. Розпочинаємо процес передачі комплексів Bayraktar військовим підрозділам", - сказав Блащак на брифінгу для ЗМІ в 12-й базі безпілотників у населеному пункті Мирославець Західнопоморського воєводства.

    Деталі

    Він додав, що їх замовили ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Натомість успішне використання Україною цих безпілотників показує їх ефективність і потребу мати такого типу БпЛА у своїй армії.

    Блащак наголосив, що перший комплекс Bayraktar у складі шести безпілотників перебуває в 12-й базі, обслуговуючий персонал пройшов відповідний вишкіл у Туреччині.

    Також за його словами, крім безпілотників у турецької сторони було замовлено і вже доставлено до Польщі радари і станції контролю.

    Нагадаємо

    Польща продовжує збільшувати свої витрати на оборону. Міністр оборони та віце-прем'єр Маріуш Блащак оголосив про підписання угоди з американською компанією General Atomics про оренду безпілотників MQ-9A.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.