• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Принц Гаррі випустить мемуари у січні 2023 року

    Опубликовано: 2022-10-28 10:30:13

    Принц Гаррі випустить мемуари в січні 2023 року, повідомило його видавництво в четвер. Книга розповість про життя в монархії та про королівські обов'язки. Про це УНН пише з посиланням на AFP.

    Цитата

    «Ми раді оголосити напрочуд особисту та емоційно сильну історію принца Гаррі, герцога Сассекського», - йдеться у повідомленні Penguin Random House у Twitter.

    Деталі

    Книга має назву «Запасний» (Spare - ред.) - відверті мемуари, які, як очікується, розкажуть про труднощі життя Гаррі в очах громадськості, надійдуть у продаж 10 січня 2023 року.

    Книгу буде опубліковано у Великій Британії, США, Канаді, Ірландії, Австралії, Новій Зеландії, Індії та Південній Африці, повідомляється на сайті видавництва. Плануються публікації перекладів ще 15 мовами.

    Гаррі використовуватиме доходи від мемуарів для пожертв британським благодійним організаціям.

    На веб-сайті книги вона описується як вікно у те, як принц відреагував на смерть своєї матері Діани 25 років тому і як з того часу змінилося його життя. Діана, принцеса Уельська, загинула в автокатастрофі у Парижі 31 серпня 1997 року.

    Доповнення

    Гаррі та його дружина Меган, герцогиня Сассекська, приголомшили монархію, оголосивши, що вони відмовляються від королівських обов'язків та переїжджають до Сполучених Штатів на початку 2020 року.

    Звідти вони запустили серію репортажів із критикою свого життя, зокрема із заявами про расизм.

    Це загострило напруженість у відносинах з його старшим братом, спадкоємцем престолу принцом Вільямом, з яким він, як повідомляється, майже не розмовляє, та їхнім батьком, нині королем Карлом III.

    Зараз Гаррі та Меган живуть зі своїми двома дітьми, Арчі та Лілібет Маунтбеттен-Віндзор, у Каліфорнії.

    Галина Крижанівська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.