• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський заявив, що «брудна бомба» — це привід, щоб бити по критичній інфраструктурі України

    Опубликовано: 2022-10-28 09:15:33

    Президент Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти розганяють дезінформацію про "брудну бомбу", щоб виправдати свої удари по критичній інфраструктурі України. Про це він сказав в інтерв'ю італійському виданню Corriere della Sera.

    За його словами, розмови про "брудну бомбу" та ядерну зброю є залякуванням з боку Росії. Він зазначив, що окупанти можуть готувати провокації.

    "Вони б'ють дронами та ракетами по інфраструктурі, щоб потім сказати, що на цих об'єктах щось вироблялося. Це виправдання своєї окупації та ударів для міжнародної спільноти та для населення Росії", — сказав Зеленський.

    Глава держави наголосив, що Україна запросила представників МАГАТЕ та його директора Рафаеля Гроссі поїхати з інспекцією на об'єкти критичної інфраструктури, щоб міжнародне співтовариство могло переконатися у хибності російських повідомлень.

    Дмитро Гриниченко
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.