• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща разом з країнами Балтії розробила новий пакет антиросійських санкцій

    Опубликовано: 2022-10-24 09:30:59

    Польща разом з Литвою, Латвією та Естонією розробила новий пакет санкцій проти російської федерації за війну в Україні.

    Про це повідомляє RMF24.

    Вони пропонують, серед іншого, заборонити ядерне співробітництво з рф та імпорт російських діамантів. Документ представлять іншим країнам ЄС на саміті.
    Союзники України включили до пакету санкцій заборону на експорт до росії всіх безпілотників, зокрема й цивільних. За словами авторів документу, безпілотники навіть найпростішої конструкції, можуть бути використані для підтримки на полі бою.

    Також Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть ввести ембарго на скраплений газ, маркетингові послуги та дослідження ринку, заборону на продаж нерухомості російським компаніям і громадянам, а також більшої адаптації обмежувальних заходів проти білорусі, щоб країна не стала транзитним пунктом для товарів, заборонених до експорту в росію.

    «Ми виступаємо за те, щоб черговий пакет санкцій вказував на те, що це є безпосередня відповідь щодо атак на цивільне населення, на стратегічну інфраструктуру, погрози атак на атомні електростанції» — пояснив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький перед самітом.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.