• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ердоган: У мене склалося враження, що Путін «пом'якшив позицію» щодо переговорів з Україною

    Опубликовано: 2022-10-21 14:45:52

    Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив: у нього склалося враження, що російський диктатор Володимир Путін "пом'якшив ставлення" щодо переговорів з Україною. Про це він повідомив під час візиту до Азербайджану, цитує його агентство Anadolu.

    За його словами, Туреччина "не втрачає надії" на переговори між Путіним та президентом Володимиром Зеленським. Він зазначив, що Росія та Україна зазнають важких втрат, і висловив упевненість, що "у світі не буде того, хто програв".

    Турецький лідер сказав, що за підсумками останнього спілкування з Путіним у нього склалося враження про "пом'якшення позиції у питанні діалогу з Україною".

    "Найближчими днями, за підсумками телефонних розмов з Путіним і Зеленським, зрозуміємо, як далеко зможемо просунутися. Напередодні я спілкувався із Зеленським. Я відчув у його промові відсутність перешкоди й готовність до вирішення цього питання. Ми не втрачаємо надії", — заявив Ердоган.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.