• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни завдали ударів по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської та Сумської областей

    Опубликовано: 2022-10-12 18:00:55

    Російські окупанти знову завдали ударів по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської та Сумської областей. Про це повідомляють глави обласних військових адміністрацій.

    "Третій день поспіль російські терористи б’ють по підприємствах життєзабезпечення", – написав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

    За його інформацією, вранці росіяни ударили по енергетичній інфраструктурі у Кам’янському районі. Там сильна пожежа і руйнування.

    "Рятувальники приборкують полум’я. Потім енергетики спробують відновити обладнання", – написав Резніченко, закликавши мешканців економити електрику.

    На Сумщині окупанти теж обстріляли з артилерії об'єкти інфраструктури, повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

    "Сьогодні на 7 ранку в області без електропостачання лишалися 247 споживачів. Але наразі маємо, нажаль, ще два ворожі артилерійські прильоти з території рф по об'єктах інфраструктури", – написав він.

    У Сумському і Шосткинському районах – аварійне відключення електроенергії.

    За словами Живицького, графіки віялових відключень оприлюднять, як тільки буде можливість скласти їх з технічної точки зору.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.