• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резніков: найкраща відповідь на російський терор – захистити українське небо

    Опубликовано: 2022-10-10 16:30:42

    Найкращою відповіддю на російський ракетний терор стало б постачання в Україну зенітних та протиракетних комплексів. Про це у Twitter написав міністр оборони України Олексій Резніков, пише УНН.

    Цитата

    "Найкраща відповідь на російський ракетний терор – це постачання в Україну зенітних та протиракетних комплексів – захистити небо над Україною! Це захистить наші міста та наших людей. Це захистить майбутнє Європи. Зло має бути покарано", – написав Резніков.

    Деталі

    За словами мінісра, ворог вважає, що ракетні удари є ефективним засобом залякування.

    "Це воєнні злочини. Мирні жителі гинуть та зазнають поранень. Україна, за підтримки цивілізованого світу, має притягти "ракетних терористів" до відповідальності. І зробить це", – зазначив Резніков.

    Він додав, що мужність українців ніколи не буде знищена ракетами терористів, навіть якщо вони потраплять до серця столиці. Не похитнуть вони і рішучість союзників України.

    "Єдине, що вони руйнують безповоротно, це майбутнє росії – майбутнє терористичної держави-ізгоя, що зневажається в усьому світі", – написа міністр.

    Нагадаємо

    Вранці 10 жовтня ворог завдав ракетні удари по центру Києва та низці інших українських міст.

    За даними МВС, внаслідок ракетного обстрілу Шевченківського району Києва загинуло восьмеро осіб та 24 травмовано.

    Саша Картер
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.