• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення Зеленського щодо ракетних атак: Росія має дві цілі – енергетика і люди

    Опубликовано: 2022-10-10 13:15:28

    Армія Росії масованими ракетними ударами хоче нашкодити українській енергетиці і завдати максимальної шкоди мирним людям. Про це заявив у зверненні президент Володимир Зеленський.

    За його словами, Росія запустила десятки ракет та іранські дрони-камікадзе Shahed- 136 – українські військові збили 38 цілей. Одна з цілей росіян – енергетика, каже президент.

    "Київщина та Хмельницька область, Львів та Дніпро, Вінниця, Франківщина, Запоріжжя, Сумщина, Харківщина, Житомирщина, Кіровоградщина, південь країни. Вони прагнуть паніки та хаосу, хочуть знищити нашу енергосистему. Вони безнадійні", – сказав Зеленський.

    Друга мішень окупантів – це люди, наголосив президент. РФ спеціально обирає час та цілі, щоб завдати якомога більше шкоди. Президент попередив, що зараз можуть бути перебої з електрикою та закликав сьогодні залишатися у сховищах.

    "І завжди пам'ятайте, що Україна була до того, як з'явився цей ворог, Україна буде і після нього", – підсумував Зеленський.

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.