• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війна Росії проти України перетворює на розкіш звичайні речі. Світ зміниться – МЗС Туреччини

    Опубликовано: 2022-10-10 13:00:09

    Війна, яку веде Росія проти України, змінює світ – звичайні речі перетворюються на розкіш. Про це сказав міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, повідомляє aHaber.

    За словами глави турецького МЗС, за останні три роки світ  став швидко змінюватися через пандемію COVID-19, зміни клімату та екологічну кризу – повені та пожежі.

    Наразі, за словами Чавушоглу, серйозні зміни до світового порядку вносить війна Росії проти України.

    "Російсько-українська війна – це війна, яка торкається всіх нас сьогодні прямо в центрі Європи. Можливості, які ми сприймаємо як належне, такі як електрика, паливо, бензин, вода і навіть їжа, тепер перетворюються на розкіш", – сказав турецький міністр.

    Він заявив, що необхідно знайти розв'язання цих проблем.

    "Цей процес, цей швидкозмінний процес зачіпає людей і наше повсякденне життя, принесе з собою серйозні зміни", – сказав Чавушоглу, підкресливши, що перша мета Туреччини – захистити свої права та інтереси.

    "Ми повинні насамперед захистити наші права та інтереси. Наш обов'язок – звести до мінімуму вплив цих криз на нашу країну та націю", – заявив глава МЗС Туреччини.

    Наталія Медведєва

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.