• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина передає ЗСУ п'ять броньованих ремонтно-евакуаційних машин замість трьох

    Опубликовано: 2022-10-06 15:00:22

    Німеччина передає Україні п'ять броньованих ремонтно-евакуаційних машин замість трьох. Про це повідомляється на сайті німецького уряду.

    У списку військової допомоги, яку Німеччина надає Україні, з'явилися зміни – замість трьох БРЕМ Берлін передасть п'ять.

    Броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ) – це спеціальний танк, необхідний для технічного обслуговування, ремонту та евакуації застряглих або пошкоджених танків, БТРів, БМП, БМД, артустановок та іншої техніки. БРЕМ розрахований на виконання завдань, зокрема, в умовах обстрілів супротивника.

    За допомогою БРЕМ можна забезпечити ремонт та технічне обслуговування в польових умовах і повернути до роботи пошкоджений танк або іншу бронемашину.

    БРЕМ оснащено спеціальним обладнанням: тяговими лебідками, вантажопідіймальним пристроєм, зварювальним обладнанням та іншим необхідним для ремонту та евакуації техніки, а для самооборони на БРЕМ також встановлюються кулемети.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.