• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Ірландії навчаються майже 12 тисяч дітей з України

    Опубликовано: 2022-10-05 09:45:33

    В ірландських школах навчаються 11 809 українських учнів, які втікли від повномасштабного вторгнення рф. Про це повідомило Міністерство освіти Ірландії, передає УНН.

    Цитата

    «У Міністерстві освіти підтвердили, що станом на 30 вересня 11 809 українських учнів були зараховані до шкіл по всій Ірландії. З цієї цифри 7420 учнів навчаються в початковій школі, тоді як 4389 учнів навчаються в старшій школі», - ідеться у повідомленні.

    Деталі

    У країні продовжують працювати Регіональні освітні та мовні групи (REALT), які мають на меті допомогти українським біженцям та їхнім родинам перейти до ірландських шкіл. Вони обслуговуються 16 регіональними освітніми та навчальними радами по всій Ірландії та укомплектовані регіональним освітнім персоналом.

    «Ці команди забезпечують наявність зрозумілих, доступних потоків інформації між школами, місцевими службами підтримки освіти та національними структурами підтримки щодо людей, які прибувають з України», - резюмують у відомстві.

    Доповнення

    Станом на 12 вересня за кордоном перебувало понад 488 тисяч українських школярів.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.