• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Благодійники забезпечили українські лікарні обладнанням на понад 100 тис. грн

    Опубликовано: 2022-10-03 09:30:15

    Благодійні фонди “МХП-Громаді” та “SUPERгерої” від початку повномасштабної війни надали допомогу українським лікарням на понад 100 тис. грн. Про це повідомили у пресслужбі “МХП-Громаді”, передає УНН.

    Цитата

    “З початку повномасштабної війни ми разом з "Супергероями" забезпечили 10 районних лікарень: 13 матраців, опромінювач для лікування жовтяниці, електронні ваги, відсмоктувач, апарат для підігріву крові на загальну суму 104 тис. грн”, – ідеться у повідомленні.

    Деталі

    Благодійники розпочали співпрацю ще минулого року, коли фонд "SUPERгерої" взяв участь у програмі Charity Match від Фонду "МХП-Громаді" та Zagoriy Foundation – і виграв грант на закупку 20 матраців для перинатальних центрів. Однак на цьому фонди вирішили не зупинятися і продовжили партнерство, аби забезпечувати необхідним лікарні маленьких українських міст. Нині "SUPERгерої" збирають кошти і разом з “МХП-Громаді” допомагають лікарням.

    Нагадаємо

    Благодійний фонд "МХП-Громаді" передав на допомогу українцям понад 1 млрд грн.

    Довідка

    МХП – провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії – Юрій Косюк.

    Петро Івасюк
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.