• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Херсон. Окупанти знають, що звільнення неминуче, а псевдореферендум не відбудеться — ЗСУ

    Опубликовано: 2022-09-19 16:30:30

    Російські окупанти й колабораціоністи на Херсонщині усвідомлюють, що звільнення регіону Збройними Силами України неминуче, а псевдореферендум провести не вдасться. Про це в ефірі національного телемарафону заявила речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

    За її словами, 18 вересня українська артилерія виконала 200 вогневих завдань, завдаючи ударів по силах протиповітряної оборони противника, складах з боєприпасами, районах зосередження військ і техніки, понтонних переправах і станціях радіоелектронної боротьби.

    Вона зазначила, що ЗСУ продовжує знищення запасів і потужностей росіян, щоб просуватися вперед.

    "Росіяни намагаються переконати жителів окупованих територій, що наближення ЗСУ не покращить їхнє становище. Кажуть, що українська армія не може бути визволителями, оскільки несе зброю і стрілятиме. Сили оборони не обстрілюють цивільні об'єкти й мирну інфраструктуру, навіть коли окупанти використовують цивільних як живий щит. Ми ретельно ведемо розвідку і перевіряємо місця завдання ударів", — підкреслила Гуменюк.

    Представниця командування заявила, що окупанти й колабораціоністи в Херсоні знають, що звільнення міста й регіону неминуче, а тому псевдореферендум провести не вдасться — щоб виправдатися перед "начальством" і створити пропагандистську картинку, противник влаштовує провокації зі стріляниною в місті.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.