• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Харківській області росіяни з танка розстріляли автомобіль — двоє пасажирів загинули

    Опубликовано: 2022-09-19 12:45:42

    За минулу добу, 17 вересня, та в ніч на 18 вересня росіяни масовано обстріляли Харківську область. У прикордонному селі Стрілеча окупанти влучили з танка по цивільному авто, загинули 2 жінки.

    Про це повідомив очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов.

    Ворог атакував Харківський, Чугуївський райони, зафіксували обстріли Куп'янського та Ізюмського районів. В результаті зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об'єкти. У Куп'янську пошкоджено 5-поверховий житловий будинок.

    У Куп'янському районі госпіталізовано з пораненнями 5 цивільних, в Харківському – 3 поранених, в тому числі чоловік 91 року. 2 постраждалих в Ізюмському районі, 1 – в Чугуївському. Всі ці люди постраждали від російської агресії.

    Вдень 17 вересня в Чугуєві в результаті ворожого обстрілу, за даними Центру екстреної медичної допомоги, загинула 11-річна дівчинка.

    Того ж дня, близько другої год ночі, окупанти вдарили по Індустріальному району Харкова, зафіксували 2 ракетні влучання.

    Внаслідок ударів виникла пожежа на одному з підприємств, рятувальники ліквідували спалах. У ході огляду місць вибухів було встановлено тип ракети 5В55 ЗРК "С-300".

    Харківська область щоденно потрапляє під ворожий вогонь. 16 вересня від російських атак постраждали Слобідський та Київський райони міста.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.