• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Харківщині на мінах підірвались 6 людей

    Опубликовано: 2022-09-19 12:15:13

    На деокупованих територіях Харківської області дуже високою є мінна небезпека. Протягом минулої доби на мінах підірвались 6 мирних мешканців.

    Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

    "Після втечі окупантів на звільнених територіях Харківщини дуже високою є мінна небезпека. Протягом минулої доби на мінах підірвались 6 мирних мешканців", - зазначив Синєгубов.

    За його словами, 2 людей підірвалися на авто в Дергачівському районі, ще 2 – в Ізюмському, 2 – в Чугуївському. Усі вони госпіталізовані з пораненнями.

    Синєгубов вкотре закликав усіх мешканців звільнених територій бути максимально обережними.

    "Уникайте узбіч доріг, лісосмуг, та другорядних доріг. Пересувайтеся лише там, де уже проведено розмінування", - підкреслив очільник ОВА.

    Синєгубов також повідомив, що протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківщини вздовж лінії зіткнення та кордону з рф в Куп'янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах.

    Ворожими обстрілами пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди та об'єкти інфраструктури. На жаль, є постраждалі. В Куп'янську поранення отримав хлопчик 11 років, в Чугуївському районі з пораненнями госпіталізована 65-річна жінка.

    Зазначимо, у селі Стрілеча Харківської області 18 вересня військові армії РФ відкрили вогонь по медикам, які в цей момент намагалися вивезти пацієнтів психіатричної лікарні до більш безпечних місць.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.