• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японія збирається скасувати деякі візові вимоги в жовтні, щоб стимулювати туризм

    Опубликовано: 2022-09-16 09:45:13

    Очікується, що Японія скасує візові вимоги для деяких туристів і скасує обмеження на щоденне прибуття в жовтні, оскільки вона прагне отримати вигоду від відновлення світового туризму. Про це повідомляє японська медіакомпанія Nikkei, передає УНН.

    Деталі

    Після зміни Японія не потребуватиме віз для короткострокових мандрівників зі Сполучених Штатів та деяких інших країн, а також скасує обмеження на щоденний в’їзд у 50 000 осіб.

    "Очікується, що прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда оголосить про зміни найближчими днями", — йдеться у повідомленні.

    У звіті додається, що в умовах, коли ієна впала близько 24-річного мінімуму стосовно долара через агресивну Федеральну резервну систему США, японський уряд може отримати вигоду від збільшення купівельної спроможності туристів шляхом полегшення вимог до подорожей.

    Минулого тижня Японія підвищила щоденну максимальну кількість мандрівників до 50 000 з 20 000 і скасувала вимогу про проходження тестів на COVID перед від’їздом.

    До пандемії Японія не вимагала туристичних віз для 68 країн і регіонів.

    Юрій Свиридюк
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.