• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США готові захищати Японію навіть ядерною зброєю

    Опубликовано: 2022-09-15 17:30:58

    Міністр оборони Ллойд Дж. Остін під час зустрічі з міністром оборони Японії Ясуказу Хамаді, США готові захищати Японію навіть ядерною зброєю. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Пентагону.

    Деталі

    Остін сказав, що Сполучені Штати і Японію пов'язують узи дружби та довіри. Дві країни також мають спільні інтереси та віру в демократію.

    "Ми також поділяємо бачення вільного та відкритого Індо-Тихоокеанського регіону та заснованого на правилах міжнародного порядку. Але нещодавня агресивна поведінка Китаю та неспровоковане вторгнення Росії в Україну є серйозними викликами цьому баченню», — заявив міністр.

    Остін наголосив на прихильності Америки захисту Японії, зазначивши, що це включає «прихильність США до надійного та стійкого розширеного стримування агресії, використовуючи весь спектр американських звичайних і ядерних можливостей».

    Нагадаємо

    США не оголосять Росію спонсором тероризму, але обговорюють аналогічні санкції.

    Юрій Свиридюк
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.