• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія вивела в Чорне море п’ять великих десантних кораблів

    Опубликовано: 2022-09-15 12:30:09

    В Чорному морі, укриваючись в ракетобезпечному районі, маневрують 15 бойових кораблів армії країни-агресора РФ. Із необгрунтованою мотивацією вигнано в море 5 великих десантних кораблів.

    Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

    "Із необґрунтованою мотивацією вигнано в море 5 великих десантних кораблів. Чорному морі, укриваючись в ракетобезпечному районі, маневрують 15 бойових ворожих кораблів", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що серед них – 2 ракетоносії, надводний і підводний, що мають в сумі 12 ракет напоготові.

    Також повідомляється, що ситуація в операційній зоні на Південнобузькому напрямку стабільно напружена.

    За минулу добу українська авіація завдала 13 ударів по противнику, в районі Чкалового знищено надзвуковий ворожий бомбардувальник Су-24М.

    Також знищені 11 танків, п'ять гаубиць "Мста-Б", самохідна артустановка "Гвоздика", а також два склади з боєприпасами в Миколаївському і Херсонському районах.

    Зазначимо, майже вся Херсонщина наразі перебуває під вогневим контролем Збройних сил України. Контрнаступ триває і українські військові продовжують просуватися вперед, відтісняючи окупантів.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.