• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти обстріляли Нікополь «Градами», на річці Інгулець знижують рівень води після ракетного удару, - ОВА

    Опубликовано: 2022-09-15 12:00:30

    На Дніпропетровщині всю ніч боролися з наслідками ракетного удару по гідротехнічним спорудам на річці Інгулець  і потерпали від нових обстрілів. Нікопольський район ворог обстріляв 5 разів за ніч. Минулося без постраждалих.

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

    "У Кривому Розі приборкували воду, яка розлилася після ракетної атаки по гідротехнічним спорудам міста", - зазначив Резніченко.

    За уточненими даними, били росіяни ракетами "Кинджал" та "Іскандер". Через атаку рівень води на різних ділянках річки Інгулець піднявся від 1 до майже 2 метрів.

    "На цю хвилину його вдалося знизити на 13 сантиметрів і він й далі падає. Рятувальники та аварійні служби продовжують роботу", - повідомив Резніченко.

    Він підкреслив, що підтоплені 112 приватних будинків та подвір’їв. Люди евакуйовані.

    Через ракетний удар пошкоджені кілька водоводів. У Софіївський громаді без води майже 5 000 людей. Відновлювальні роботи тривають.

    "Нікопольський район ворог обстріляв 5 разів за ніч. Минулося без постраждалих. У Марганецькій громаді пошкоджена лінія електропередач. Без світла понад 700 родин. Енергетики лагодять", - зазначив очільник ОВА.

    Також Нікополь росіяни накривали вогнем 4 рази. Атакували "Градами" і дроном-камікадзе. Пошкоджені з 10 приватних будинків, 114 панелей сонячної електростанції, санаторій та 2 місцеві підприємства.

    Зазначимо, Кривий Ріг Дніпропетровської області надвечір 13 вересня зазнав удару вісьмома російськими крилатими ракетами.  Удар прийшовся по дамбі Карачунівського водосховища.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.