• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обсяги оплат картками у малому бізнесі продовжують зростати — Приватбанк

    Опубликовано: 2022-09-12 09:30:15

    Обсяги оплат картками у малому бізнесі продовжують зростати вже четвертий місяць поспіль — у серпні малий бізнес та підприємці продали товарів та послуг за безготівку на 2,1% більше, ніж у липні. Про це повідомляє пресслужба Приватбанку у своєму Telegram-каналі.

    Обсяги оплат картками у малому бізнесі продовжують зростати вже четвертий місяць поспіль — у серпні малий бізнес та підприємці продали товарів та послуг за безготівку на 2,1% більше, ніж у липні.

    Деталі
    Безготівковий товарообіг у національних торгових мережах за останній місяць зріс на 1,8%. При цьому кількість встановлених Приватбанком нових POS-терміналів зросла на 6 тисяч.

    За даними статистики банку, загалом оплати покупок банківськими картками у мережі POS-терміналів банку у серпні порівняно з липнем зросли на 5,5%.

    Що купували українці
    У серпні українці менше витрачали на продовольство — порівняно з липнем обсяги оплат картками у продуктових магазинах упав на 4%. Втім, частка витрат на їжу у загальних карткових витратах становить понад 45%.

    Майже на 10% знизилися обсяги безготівкових витрат на пальне. На 4% знизилися витрати українців на покупку електроніки та побутової техніки.

    Водночас витрати на ліки та медичні товари у серпні зросли на 4%, також українці на 3% більше витрачали на промислові товари, одяг та взуття, і на 2,3% більше — на кафе та ресторани.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.