• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Норвегія в ООН: важливо підтримати зусилля України з відбудови

    Опубликовано: 2022-09-12 09:00:13

    На засіданні Ради Безпеки ООН постійна представниця Норвегії при організації Мона Юль заявила, що міжнародній спільноті потрібно усіляко сприяти зусиллям України у повоєнній відбудові, щоб мільйони біженців могли повернутися додому, передає УНН.

    Цитата

    “Розв'язана росією війна… руйнує оселі, школи та лікарні. Нам важливо підтримати зусилля України з відбудови, аби мільйони вимушених переселенців одного дня могли повернутися додому”, - наголосила Юль.

    Також вона додала, що до цієї важливої роботи мають бути залучені гуманітарні інституції та організації з розвитку та висловила стурбованість з приводу того, що росія створює фільтраційні табори на тимчасово захоплених територіях України.

    “Гуманітарні організації мають отримати безперешкодний доступ до усіх місць утримання відповідно до міжнародного гуманітарного права”, - сказала вона.

    Нагадаємо

    Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що Норвегія надасть ракети Hellfire та прилади нічного бачення для армії України.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.