• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Латвії зареєстровано 37 629 українських біженців

    Опубликовано: 2022-09-06 15:00:11

    З початку повномасштабної війни росії проти України в Латвії зареєстрували 37 629 українських біженців, а понад 32 тисячі отримали посвідку на проживання з правом працевлаштуватися. Про це повідомляє агентство Delfi, інформує УНН.

    Цитата

    "З початку війни росії проти України в Латвії зареєстровано 37 629 жителів України, а 32 545 біженців отримали посвідку на проживання з правом на працевлаштування", - ідеться у повідомленні.

    Деталі

    За даними Міністерства внутрішніх справ Латвії, 12 516 осіб скористалися допомогою комісій самоврядувань з цивільної оборони у пошуку житла. Решта біженців знайшли житло самостійно або зупинилися у друзів та родичів.

    Більшість українських біженців становлять жінки:

    46% – жінки;
    23% – чоловіки;
    31% – діти, переважно віком від двох до 17 років.

    "Громадяни України, які мають біометричні паспорти і не потребують ні соціальної допомоги, ні допомоги з розміщенням, можуть перебувати в Латвії до 90 днів на рік без повідомлення державних органів", - ідеться у повідомленні.

    Нагадаємо

    Станом на 30 серпня кількість українських біженців в Латвії становила 37 332 осіб.

    Кароліна Гайдук
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.