• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни обстріляли з «Градів» житлові квартали Нікополя

    Опубликовано: 2022-09-06 11:45:49

    Армія країни-агресора РФ продовжує терор Дніпрпетровської області. В ніч на 6 вересня від ворожого вогню потерпав Нікопольський район, який окупанти обстріляли "Градами".

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

    "Вночі знову обстріляно Нікопольщину. Російські окупаційні війська тричі накрили район "Градами". У Нікополі завдали удар по житлових кварталах. Поранені двоє людей - чоловік та жінка. Вони госпіталізовані. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості", - зазначив Резніченко.

    У місті пошкоджені 20 багатоповерхових та 11 приватних будинків. Один будинок зруйнований. Ворожі снаряди поцілили по дитячому садочку, двох ліцеях, центру технічної творчості та спортивному клубу. У місті понівечені кілька газогонів та автівок.

    Зачепило і декілька ліній електропередач. Без світла понад 2 000 сімей. Аварійні бригади уже працюють.

    Нагадаємо, протягом дня 5 вересня окупанти відкривали вогонь по Криворізькому та Нікопольському районах Дніпропетровської області. В результаті три людини отримали поранення, одна жінка 1936-го року народження загинула.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.