• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єврокомісія запропонує призупинку спрощення візового режиму з рф цього тижня - ЗМІ

    Опубликовано: 2022-09-05 17:00:54

    Європейська комісія уже цього тижня запропонує призупинити дію угоди про спрощення візового режиму з рф, повідомив журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк у Twitter, пише УНН.

    Цитата

    "Єврокомісія вже цього тижня виступить із пропозиціями призупинити дію угоди про спрощення візового режиму з росією та невизнання російських паспортів, виданих на окупованих територіях України", - зазначив Йозвяк.

    Доповнення

    Міністри закордонних справ країн ЄС 31 серпня погодилися призупинити дію угоди про спрощення візового режиму з росією від 2007 року на тлі війни рф проти Україні.

    Постійні представники країн-членів ЄС можуть домовитися про призупинення угоди про спрощений візовий режим з рф у середу, 7 вересня.

    Припинення дії угоди про спрощення візового режиму з росією означатиме, що росіяни платитимуть 80 євро замість 35 за візи ЄС, а також зіткнуться з більш тривалою процедурою їх отримання.

    Раніше Президент України Володимир Зеленський закликав Захід запровадити повну заборону на поїздки росіян.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.