• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 40% техніки, якою оснащуються нові російські підрозділи, не боєздатна, - ГУР

    Опубликовано: 2022-09-05 13:15:59

    Головне управління розвідки міністерства оборони заявляє, що 40% техніки, якою оснащуються нові російські підрозділи, не боєздатна. Про це йдеться у повідомленні на телеграм-каналі ГУР.

    "Історія з третім армійським корпусом розтягнеться до листопада. Проблема – людський ресурс. Укомплектування фахівцями. Щоб підготувати нормального спеціаліста, потрібно 3-4 місяці. Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням. Вся новітня техніка була на озброєнні батальйонно-тактичних груп, які заходили На нашу територію в лютому-березні.Наразі ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащуються ще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання та арсеналів і надходять у війська.За нашими оцінками, 40 відсотків бойової техніки не боєздатна.Її потрібно ремонтувати і наводити у порядок", - повідомив представник ГУР Вадим Скибіцький.

    У повідомленні наголошується, що після військових невдач і катастрофічних втрат особового складу та техніки Росія намагається створювати нові військові частини та з'єднання. Новий армійський корпус росія зможе сформувати лише до кінця листопада.

    Нагадаємо, з 31 серпня по 2 вересня два безпілотники Bayraktar ТВ-2   знищили російську техніку   загальною вартістю 26,5 млн. доларів.

    Станом на ранок 3 вересня з початку повномасштабного військового вторгнення російські окупанти   втратили 49 050 одиниць особового складу .

    Також станом на ранок 3 вересня ЗСУ знищили 2034 російські танки, 4403 бойові броньовані машини, 1134 артилерійські системи, 293 РСЗВ, 235 літаків, а також 864 БПЛА оперативно-тактичного рівня.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.