• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Київській області 86% закладів освіти працюватимуть в очному або змішаному форматі

    Опубликовано: 2022-09-01 13:00:09

    З 1 вересня в Київській області 86% закладів освіти розпочнуть свою роботу в очному або змішаному форматі, а в 14% освітніх установ діти будуть навчатися виключно дистанційно. Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

    Він зазначив, що у всіх закладах освіти регіону рішення щодо формату навчання приймалося індивідуально. У першу чергу враховували ситуацію з безпекою.

    "В умовах повномасштабної війни відновлення освітнього процесу стало справжнім викликом, як для влади, так і для освітян, учнів та їх батьків. Але разом, у плідній співпраці, ми з цим викликом впоралися", — зазначив.

    Нагадаємо, на сьогоднішній день у Києві перебувають майже 180 тис школярів, і 138 тис із них розпочнуть навчальний рік у режимі офлайн. До навчального року готова 421 комунальна школа.

    Раніше Київська міська рада ухвалила рішення, яке дозволить розпочати процес облаштування найпростіших укриттів у тих навчальних закладах столиці, де їх немає. Те ж саме прийняли в Київській області. Головним пріоритетом є забезпечення безпеки дітей та співробітників, які беруть участь в освітньому процесі.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.