• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни обстріляли три громади Сумської області

    Опубликовано: 2022-08-24 10:30:11

    Протягом 23 серпня окупанти обстріляли території Есманської, Миропільської, Краснопільської та Великописарівської громад Сумської області, загалом зафіксували понад 80 влучань. Про це повідомив керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

    Есманська громада потрапила під артилерійський вогонь о 08:50, о 12:50 ворог атакував з мінометів. В результаті в громаді частково пошкоджено місцеву лінію електромереж.

    Миропільську громаду з мінометів обстріляли о 16:45. З 17:15 до 19:00 росіяни вели мінометний вогонь по Краснопільській громаді.

    З 19:25 тривав артобстріл Великописарівської громади. Усього зафіксували понад 30 попадань.

    23 серпня окупанти також обстріляли Харків. Продовжують росіяни також обстрілювати населені пункти Харківської області. За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби поранення отримали 2 мирних мешканця. В Чугуївському районі поранена жінка 71 року, в Ізюмському - чоловік 58 років.

    Цього ж дня окупанти накрили вогнем Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровської області.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.