• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Новій Каховці ліквідували базу російських військових

    Опубликовано: 2022-08-18 12:30:12

    В тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області знищили базу окупантів, де в момент ліквідації знаходились загарбники. Про це повідомляють управління стратегічних комунікацій ЗСУ та Держприкордонслужба у Telegram.

    Встановлюється кількість знищеної ворожої техніки. Щодо особового складу, то, за попередніми даними, на базі ліквідували 10-15 загарбників.

    "Це відеопідтвердження влучного "куріння в невстановленому місцю", яке знаходиться в Новій Каховці", - зазначили в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

    Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що весь керівний склад окупантів в Херсонській області, що був розміщений на правому березі Дніпра, евакуювався на лівий берег.

    До цього стало відомо, що штурмова авіація ЗСУ нанесла декілька ударів по скупченню живої сили, озброєння та техніки російських окупаційних військ неподалік Снігурівки.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.