• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Міноборони дуже задоволені допомогою США. Особливо 155-мм снарядами та ракетами для HIMARS

    Опубликовано: 2022-08-17 14:30:26

    Міністерство оборони дуже задоволено схваленим нещодавно США пакетом військової допомоги на $1 млрд. Так відповів міністр оборони Олексій Резніков на відповідне питання журналіста Голосу Америки.

    Глава Міноборони пояснив, що дуже задоволений новим пакетом допомоги США, тому що в ньому є велика кількість снарядів 155 калібру до артилерійських систем і значна кількість ракет для HIMARS.

    "Там є релокаційні ракети, що дозволяють нашим військовим знищувати російські радари і в такий спосіб "засліплювати" їх. Це послаблює їхню систему ППО, і відповідно дає можливість нам діяти більш рішуче. Ну й інші речі. Тому ми дуже задоволені. Це серйозна допомога", – сказав Резніков.

    Він додав, що під час війни ніколи нічого не буде достатньо – завжди потрібно більше, і Україна розраховує на продовження підтримки США.

    "І ще раз повторюся: сподіваюся, що буде ухвалено політичне рішення про ракети ATCAMS. Як HIMARS уже змінили дуже суттєво картинку бою, ATCAMS ще додатково додадуть дуже багато позитиву на полі бою на користь України й цивілізованого світу", – сказав Резніков.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.