• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ контролюють 45% Донецької області – голова ОВА

    Опубликовано: 2022-08-17 14:15:39

    Наразі Збройні Сили України контролюють 45% Донецької області. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко в інтерв'ю УНІАН.

    За його словами, у тому, що росіяни не змогли реалізувати свої плани, є багато складових.

    "Передусім, це стійкість та професіоналізм Збройних Сил України. Фактично бої тривають – без перебільшення! – за кожен метр нашої землі", – сказав Кириленко.

    Також він відзначив будівництво оборонних споруд, яке розпочалося ще у березні.

    "І, як бачимо, це принесло свої результати. Плюс – на сьогоднішній день ми вже маємо далекобійну артилерію, яку надали партнери. А це дозволяє вирішувати більш складні, стратегічні завдання. Зокрема, ми бачимо, що знищення складів – це те, що не дозволяє ворогові розвивати його наступальний потенціал", – наголосив глава ОВА.

    "Отже, підсумовуючи, скажу так: армія, розвинена потужна лінія оборони та зброя, яку надали партнери, – основні фактори, що дозволяють нам контролювати 45% території області", – додав Кириленко.

    Вадим Ребрина
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.