• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макрон та прем'єр Індії домовилися працювати разом над припиненням війни РФ проти України

    Опубликовано: 2022-08-17 14:00:38

    Президент Франції Емманюель Макрон та прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді домовилися працювати разом, щоб покласти край війні Росії проти України. Про це за підсумками їхньої телефонної розмови повідомляє пресслужба Єлисейського палацу.

    "Глава держави та прем'єр-міністр Індії обговорили війну, яку Росія веде в Україні, та її дестабілізуючі наслідки для решти світу. Президент Республіки наголосив на рішучості Франції надалі підтримувати Україну, і два лідери домовилися працювати разом, щоб покласти край конфлікту", – сказано у повідомленні.

    Також Макрон підтвердив важливість скоординованих дій міжнародного співтовариства у протидії продовольчій кризі. У зв'язку з цим два лідери підкреслили актуальність структури, запропонованої ініціативою FARM, для забезпечення прозорості сільськогосподарських ринків та запобігання спекулятивній поведінці, для надання допомоги населенню, найбільш схильному до ризику відсутності продовольчої безпеки, та для зміцнення сільськогосподарського суверенітету країн завдяки подальшому розвитку місцевого виробництва.

    Вадим Ребрина
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.