• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Чечні зростає невдоволення Кадировим через відправлення чоловіків на війну в Україну — розвідка

    Опубликовано: 2022-08-17 13:15:51

    У Чечні зростає невдоволення главою республіки Рамзаном Кадировим, який відправляє місцевих чоловіків на війну проти України. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

    Розвідники заявляють, що у Чечні триває формування та підготовка чотирьох батальйонів для відправлення на війну в Україні. Значну частину "добровольців" становлять викрадені місцеві молоді чоловіки, переважно із сільської місцевості.

    Під загрозою кримінального переслідування за сфабрикованими звинуваченнями або під тортурами їх примушують підписувати контракт для участі у війні проти України.

    Наголошується, що практика викрадення чоловіків для поповнення "добровольчих" підрозділів породжує хвилю невдоволення серед мешканців Чечні. Місцеві обурені тим, що Кадиров направляє мусульман на "чужу війну двох християнських народів", така політика глави республіки сприймається як зрада мусульман, наголошують у ГУР.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.