• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти вкотре обстріляли Харків: пошкоджено Салтівське трамвайне депо

    Опубликовано: 2022-08-17 11:15:05

    Близько 17 години 16 серпня російські військові вчергове обстріляли Салтівський район Харкова. Про це йдеться у повідомленні Харківської обласної прокуратури.

    За попередніми даними, обстріл здійснювався з реактивних систем залпового вогню "Торнадо" з напрямку села Липці. Внаслідок обстрілу пошкоджено трамвайне депо. Крім того, у гаражному кооперативі виникла пожежа площею близько 100 квадратних метрів.

    За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури Харкова розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 статті 438 Кримінального кодексу). У подальшому матеріали справи будуть передані за підслідністю до Управління Служби безпеки України в Харківській області.

    Нагадаємо також, що в ніч на 16 серпня окупанти здійснили обстріли по території п'яти з дев'яти адміністративних районів Харкова. За словами мера Ігоря Терехова, такого радіусу ракетних ударів по місту не було вже давно.

    Зазначимо при цьому, що в липні російські війська під час ракетних обстрілів по декількох районах Харкова пошкодили, зокрема, приміщення ангару Салтівського депо метрополітену.

    Крім того, з міст, де продовжує роботу електротранспорт, російська армія здійснювала, зокрема у той же день, обстріли по тролейбусному депо в Миколаєві.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.