• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Оріхові через масований ворожий обстріл пошкоджено десятки будинків, є загибла

    Опубликовано: 2022-08-17 10:30:52

    Прифронтове місто Оріхів Запорізької області 16 серпня зазнало масованого обстрілу з боку російських окупаційних військ, повідомив у Telegram-каналі начальник обласної військової адміністрації Олександр Старух.

    За його словами, ворог гатив з ракетних систем залпового вогню протягом кількох годин. В результаті принаймні одна місцева жителька загинула. Ще шестеро людей були поранені. Троє з них є працівниками енергокомпанії, які відновлювали мережі.

    "Внаслідок ворожої атаки руйнувань зазнали десятки приватних будинків та об'єктів цивільної інфраструктури. Виникли пожежі, що булі ліквідовані рятувальники ДСНС. Співчуття родинам загиблої. Пораненим швидкого одужання", - написав голова області.

    Нагадаємо також, що вдень у вівторок російська армія також вчергове обстріляла житлові райони Нікополя Дніпропетровської області, який фактично також є прифронтовим містом, оскільки розташований на Каховському водосходивщі навпроти окупованої противником території. У ніч на 16 серпня також було обстріляно сусіднє селище Червоногригорівка.

    Крім того, продовжуються числені обстріли з боку окупантів у прифронтових районах Донецької області: зокрема, у ніч на 16 серпня через це сталися руйнування в Авдіївській, Очеретинській, Мар'їнській, Кураховській, Краматорській, Слов'янській, Миколаївській, Бахмутській та Соледарській громадах.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.