• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лише повний відхід росіян із ЗАЕС гарантує атомну безпеку Європі – Зеленський

    Опубликовано: 2022-08-12 16:30:54

    Тільки повний відхід росіян із території Запорізької АЕС та відновлення повноцінного контролю України над ситуацією навколо станції гарантують відновлення атомної безпеки усієї Європи. Про це у своєму новому відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський.

    "Усім потрібно діяти набагато швидше і жорсткіше. І особливо після того, як Росія перейшла до відвертого ядерного шантажу. Те, що відбувається зараз навколо Запорізької АЕС, – це один із найбільших злочинів держави-терориста", – сказав він, зазначивши, що сьогодні зафіксовано чергові прильоти російських снарядів по території станції у безпосередній близькості від об'єктів АЕС.

    "Росія ще раз пробила дно у світовій історії тероризму. Ніхто більше так очевидно не використовував атомну станцію для загроз усьому світу і для висування якихось умов", – сказав президент.

    Він переконаний, що всі у світі мають негайно реагувати, аби вигнати окупантів із території ЗАЕС. "Це глобальний інтерес, а не просто українська потреба", – наголосив Зеленський.

    "Лише повний відхід росіян з території Запорізької АЕС та відновлення повноцінного контролю України над ситуацією навколо станції гарантують відновлення атомної безпеки всієї Європи", – наголосив президент.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.