• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ вночі атакувала ракетами житлові будинки та цивільну інфраструктуру у Донецькій області

    Опубликовано: 2022-08-12 11:30:55

    В ніч на 12 серпня російські війська запустили 11 ракет по Краматорську Донецькій області. Ціллю загарбників став приватний сектор, за попередньою інформацією, пошкодили три житлові будинки.

    Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

    Під ворожий вогонь також потрапило Курахове. Окупанти влучили у житлову двоповерхівку в центрі міста, пошкодили приватні будинки та Центр культури і дозвілля, де перебували вимушені переселенці. Постраждалих серед них немає.

    Через обстріли у місті виникли пожежі, під завалами зруйнованих будинків опинилися люди. З під завалів дістали тіла двох загиблих чоловіків, одну жінку вдалося врятувати.

    "Росіяни цілеспрямовано б'ють по цивільній інфраструктурі, перетворюють наші міста та селища на руїни і знищують місцеве населення. Перебувати на території області небезпечно. Тож вкотре закликаю: евакуюйтеся! Евакуація рятує життя", — звернувся до місцевих жителів Кириленко.

    Раніше, 11 серпня, окупанти застосували комплекс С-300 та поцілили у подвір'я одного з будинків Краматорська. Снаряд залишив вирву у 4 метри завширшки та 1,5 метра завглибшки.

    Наразі в Донецькій області триває обов'язкова евакуація. Понад 2 тисячі громадян, серед яких жінки, діти, літні та маломобільні люди, були вивезені з регіону за перший тиждень обов’язкової евакуації.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.