• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська атакували Дніпропетровщину: є постраждалі, серед них діти

    Опубликовано: 2022-08-12 11:00:48

    В ніч на 12 серпня окупанти відкрили вогонь з РСЗВ по Нікопольському і Криворізькому районах Дніпропетровської області. В результаті постраждали цивільні люди, серед них одна дитина.

    Про це повідомив очільника Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

    По Марганцю вдарили з "Градів" і випустили 40 реактивних снарядів. Троє людей постраждали, з них одна дитина.

    "В місті частково зруйновано п’ятиповерхівку, пошкоджено 4 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, кафе, магазин, друкарню, декілька гаражів", — уточнив Лукашук.

    У Нікополі обстріли пошкодили 4 приватні будинки і легкову автівку. У Криворізькому районі обстріляли з "Ураганів" прикордонні території Зеленодольської громади і Велику Костромку — пошкоджено 3 житлові будинки і літню кухню.

    Днем раніше, в ніч з 10 на 11 серпня, окупаційні війська відкривали вогонь по Дніпропетровському, Нікопольському, Синельниківському та Криворізькому районах Дніпропетровської області. Тоді двоє людей загинули, семеро дістали поранення, серед них — 13-річна дитина.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.