• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У мзс рф заявили, що Швейцарія не може представляти інтереси України в росії

    Опубликовано: 2022-08-12 09:15:35

    У мзс рф заявили, що Швейцарія нібито не може представляти інтереси України в росії, бо «втратила» свій нейтральний статус, приєднавшись до санкцій проти рф. Такі слова заступника директора департаменту інформації та друку мзс рф івана нечаєва цитують росЗМІ, передає УНН.

    За словами нечаєва, Швейцарія вже давно цікавилися думкою москви про можливе представництво інтересів України в рф і навпаки.

    Цитата

    "Ми чітко відповіли, що Швейцарія, на жаль, втратила статус нейтральної держави і не може виступати ні посередником, ні представником інтересів", - сказав він.

    Доповнення

    МЗС України раніше повідомило, що досягло принципової домовленості зі Швейцарією про представлення українських інтересів на території росії.

    У червні президент Швейцарії Іньяціо Кассіс повідомляв, що Швейцарія може почати надавати консульські послуги рф та Україні.

    Україна розірвала дипломатичні відносини із росією 24 лютого.

    Анна Мурашко
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.