• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибухи на Дніпропетровщині: Росія завдала ракетних ударів по підприємству та будинках

    Опубликовано: 2022-08-08 12:00:49

    Російські загарбники в ніч на 8 серпня атакували Дніпропетровську область ракетами Х-59, відкривали вогонь із "Градів" та ствольної артилерії. В результаті в регіоні зафіксували численні руйнування.

    Про це в Facebook повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

    Окупанти випустили дві ракети Х-59 по підприємству у Червоногригорівській громаді Нікопольського району. Загарбники знищили адміністративне та вагове приміщення і одну автівку; пошкодили 4 будівлі складів, електрощитову, десять одиниць спецтехніки і легкових машин, гаражі.

    Уламки ракет пошкодили 10 житлових будинків. Вибухова хвиля вибила вікна в будівлі насосної станції. Ще 20 реактивних снарядів з "Градів" окупанти випустили між селами в Марганецькій громаді. Зі ствольної артилерії вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської громади.

    За попередньою інформацією, постраждалих в результаті атак немає.

    Крім того, окупанти ввечері 7 серпня завдали ракетного удару по військових об’єктах у Вінницькій області, при цьому в області сигнал повітряної тривоги увімкнули із запізненням. Причини збою системи оповіщення про ракетну небезпеку з’ясовуються.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.