• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Недостатня гігієна порожнини рота часто призводить до негативних наслідків для всього тіла

    Опубликовано: 2022-08-06 21:24:50

    Відомий американський стоматолог доктор Грейс Вершиніна радить не нехтувати особистою гігієною і не пропускати чищення зубів. Також вона назвала головну помилку, яку роблять люди при чищенні зубів, інформує Ukr.Media.

    Лікар зазначає, що після чищення зубів потрібно обов’язково умити обличчя. Це необхідно, щоб бактерії зі слизової рота не потрапили на шкіру обличчя і не спровокували запальний процес. Багато пропускають цю дію.

    Фахівець нагадує, що чистити зуби потрібно не менше двох разів на день. Також не варто забувати про зубну нитку і відвідування стоматолога для профілактичних оглядів раз в 6 місяців, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Недостатня гігієна порожнини рота часто призводить до негативних наслідків для всього тіла. Бактерії з ротової порожнини можуть потрапити в кровотік і викликати запалення, інфекції та хвороби. Цьому не зможуть перешкодити навіть дієта і регулярні тренування.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.