• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знайдена нова небезпека замінників м’яса

    Опубликовано: 2022-08-02 13:08:23

    Кількість деяких мікроелементів і з’єднань в такій їжі настільки висока, що може бути небезпечно.

    В Австралійському Інституті всесвітньої охорони здоров’я імені Джорджа виявили смертельну небезпеку замінників м’яса. Про це повідомляється на сайті організації.

    Дослідники дізналися, що під час обробки продуктів, що використовуються для створення замінників м’яса, в кінцевий продукт потрапляє дуже багато солі, цукру і жиру.

    Вчені проаналізували 560 продуктів — замінників м’яса, і дізналися, що високий вміст солі може збільшити ризик гіпертонії і серцево-судинних захворювань. Так, в рослинному беконі міститься два грами солі на 100 грамів, що є приблизно третьою частиною денної норми. Також солі багато у фалафелі і рослинних ковбасах.

    За підрахунками вчених, люди, які вживають такі продукти, можуть споживати втричі більше солі, ніж потрібно організму.

    Раніше повідомлялося, що лікарі розвіяли міф про шкоду солі для організму. Також стало відомо про те, що продукт «здорового харчування» виявився смертельно небезпечним.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.