• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна зможе приймати літаки F-16, але є умова, - Резніков

    Опубликовано: 2022-07-25 17:30:13

    Україна матиме змогу приймати американські винищувачі F-16, але спершу необхідно дообладнати аеродроми. З цього питання вже були проведені консультації зі спеціалістами.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра оборони Олексія Резінкова в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

    Таким чином він відпоповів на запитання щодо підготовки українських пілотів для роботи на літаках, які можуть надати країни-партнери.

    "У нас є шанс, що наші льотчики почнуть опановувати вже сучасну генерацію літаків. А які вже це будуть літаки. Усі мріють про F-16, я би теж про них мріяв, але треба буде дещо зробити з аеродромами", - зазначив Резінков.

    Глава Міноборони також вказав, що з цього питання Україна вже провела відповідні консультації з технічними та інженерними спеціалістами.

    "За їхніми словами, на летовищах можна дещо дообладнати. Тому я думаю, що ми будемо здатні приймати і літаки такого класу", - продовжив міністр.

    Насмкінець він додав, що головне - початок навчання, аби після прийняття політичних рішень не втрачати час. Наші пілоти, артилеристи, танкісти й інші фахівці мають бути готові вже на випередження.

    ОЛЕГ ВАСЬКІВ

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.