• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борис Джонсон має намір у майбутньому повернутися на посаду прем'єра Британії - The Sunday Times

    Опубликовано: 2022-07-25 17:00:29

    Глава британського уряду Борис Джонсон, який йде у відставку, має намір повернути собі посаду прем'єра в майбутньому. Про це повідомила газета The Sunday Times з посиланням на свої джерела у канцелярії прем'єра, передає УНН.

    Деталі

    На думку співрозмовника видання, Джонсон розраховує, що його наступник розчарує парламент і тоді консерватори знову можуть покликати його на посаду лідера партії та уряду.

    Цитата

    «Джонсон думає, що прихід будь-якого його наступника до влади може призвести до катастрофи і через кілька років після поразки консерваторів на загальних виборах партія зможе повернутися, коли потрібен буде хтось енергійний і здатний знову привести консерваторів до влади. На його думку, він може стати цією людиною», — заявило джерело газети.

    Нагадаємо

    7 липня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон на пресконференції оголосив про відставку.

    У своєму виступі він звернувся до українського народу із обіцянкою подальшої підтримки.

    Ліз Трасс зустрінеться із Ріші Сунаком у фінальному раунді напруженої боротьби за місце Бориса Джонсона на посаді прем'єр-міністра Великої Британії.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.