• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Путін веде війну проти єдності Європи, ми не можемо розділятися — Штайнмайєр

    Опубликовано: 2022-07-25 14:30:42

    Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що російський диктатор Володимир Путін веде війну "проти єдності Європи". Про це він заявив під час виступу у ратуші Падерборна, цитує політика Tagesschau

    За його словами, відлуння війни Росії проти України можуть відчуватися в Євросоюзі, проте варто змиритися з негативними наслідками повномасштабного вторгнення РФ та захищати європейські цінності.

    "Війна, яку Путін веде проти України, – це також війна проти єдності Європи. Ми не повинні дозволити собі бути розділеними, ми повинні продовжувати велику роботу зі створення об'єднаної Європи, яку ми почали так багатообіцяюче, не дайте їм зруйнуватися", – заявив Штайнмаєр.

    Він зазначив, що європейці "мають знову усвідомити, що їх визначає і що об'єднує їх справедливе та людське співіснування", а також закликав громадян бути готовими терпіти недоліки.

    Дмитрий Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.