• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці переможуть Російську імперію, колонізовані народи звільняться – Дудаєва

    Опубликовано: 2022-07-25 14:15:53

    Україна переможе путінську Росію, внаслідок чого на території останньої розпочнеться парад суверенітетів. Таку думку в інтерв'ю Rzeczpospolita висловила вдова Джохара Дудаєва, першого лідера Чеченської Республіки Ічкерія.

    На запитання, що трапилося з російським суспільством, що воно здебільшого підтримує агресію диктатора Володимира Путіна, вона сказала, що "багаторічна політика Кремля привчила росіян до випивки", "олігархи пограбували цей питущий народ", а "війни розбестили суспільство".

    "Багато хто з бідності підписує контракт [з армією], щоб заробити. А якщо вони помруть, їхні родини отримають високу компенсацію. Це порочне коло", – зазначила Дудаєва.

    Вона висловила впевненість, що українці "переможуть Російську імперію": "Гірше було б, якби війна, що тліла вісім років, тривала нескінченно. Краще один раз битися і перемогти ворога серйозно, ніж щороку втрачати своїх найкращих синів".

    ДОВІДКА. Джохар Дудаєв – чеченський військовий, державний та політичний діяч, лідер чеченського визвольного руху у 1990-х роках, перший президент Чеченської Республіки Ічкерія. Убитий 1996 року внаслідок ракетного удару росіян.

    Дудаєва, яка виїхала з Чечні 1999 року і після довгих переїздів осіла з сім'єю у Швеції, вважає, що така перемога "багато змінить у Росії".

    "Коли влада Путіна впаде, колонізовані народи звільняться. На нас чекають великі та позитивні зміни. Як сказав Джохар, "Росія зникне, коли зійде українське сонце", – нагадала вона.

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.