• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британія дозволила в’їзд дітям з України без супроводу батьків

    Опубликовано: 2022-07-25 10:00:07

    Уряд Великої Британії в середу змінив правила в’їзду для біженців у межах програми «Дім для України», дозволивши українським дітям перетинати кордон без супроводу батьків.

    Про це повідомляє The Guardian.

    Згідно з новими правилами, дитина зможе сама в’їхати до Великої Британії, якщо один із її батьків або опікун підтвердять, що «це в її (дитини) найкращих інтересах».

    Британці, які погодяться прийняти в себе дитину з України, повинні зобов’язатися взяти її на мінімум три роки (замість шести місяців у випадку дорослих) або поки їй не виповниться 18.

    У Міністерстві внутрішніх справ Великої Британії стверджують, що вже подані заявки від дітей розглянули, а нові можна буде надсилати з 10 серпня.

    Як нагадує The Guardian, через неможливість в’їзду до Британії без одного з батьків тисячі дітей залишилися в Україні, зокрема й на окупованих росією територіях.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.