• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ змусили відходити армію РФ під Харковом і відбили низку штурмів на Донбасі – Генштаб

    Опубликовано: 2022-07-19 14:30:38

    Українські військові відбили низку штурмових дій та наступів армії Росії під Харковом та на Донбасі. Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

    Харківський напрямок

    РФ намагається утримати зайняті рубежі, вдарила з артилерії у районі низки населених пунктів. Російська розвідка боєм у районі Уд повністю провалилася – ворог зазнав втрат і відійшов. Після авіаудару ворог намагався піти у наступ на Гусарівку, але українські військові щільним вогнем відкинули ворога.

    Донбас

    Краматорський – РФ била з артилерії в районі низки населених пунктів, завдала авіаудару біля Верхньокам'янського. Росіяни вели наступ біля Спірного, відійшли без успіху. Ворог намагається наступати у напрямку Григорівки, бойові дії тривають.

    Бахмутський - РФ обстріляла райони низки населених пунктів. Українські військові відбили всі спроби штурмових дій у напрямку Семигір'я, Вершини, Покровського та Вуглегірської ТЕС.

    Авдіївський, Новопавлівський, Запорізький – без активних бойових дій РФ, ворог завдав авіаудару біля Кам'янки.

    Південнобузький

    Росіяни здалеку б'ють танками та артилерією, ведуть аеророзвідку за допомогою БПЛА, продовжують обладнувати додаткові рубежі оборони.

    Північ

    На Волинському та Поліському напрямках – ротація підрозділів армії Білорусі, розвідка за допомогою БПЛА, залишається  загроза ракетних ударів із Білорусі. На Сіверському – біля кордонів залишаються російські війська, ворог обстріляв низку населених пунктів з мінометів та артилерії та веде аеророзвідку.

    Загальне

    У зв'язку із втратами триває примусова мобілізація на тимчасово окупованих частинах Донбасу. Військові неслов'янських національностей, яких без жалю кидають у бій, дедалі більше невдоволені російським командуванням.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.