• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти обстріляли Харків

    Опубликовано: 2022-07-18 12:00:49

    Російські військові 17 липня завдали ракетного удару по Харкову. Про це на Facebook повідомила Національна поліція Харківської області.

    "17 липня ракетну атаку зазнав Харків, в результаті пошкоджено дві багатоповерхівки. Під ворожі удари потрапили села Івашки, Коробочкіне, Малинівка, Елітне, Калинове, смт Печеніги, місто Чугуїв", - сказано в повідомленні.

    Згідно з ним, через обстріл було зруйновано житлові будинки, господарські будівлі. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали 20 фактів руйнувань житла та інших об'єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

    Нагадаємо, на Харківському напрямку окупанти заважають просуванню українських військ у бік держкордону, а також обстріляли райони Харкова та населених пунктів Дергачі, Печеніги, Прудянка, Російські Тишки, Розплідник, Коробочкіне. Наніс авіаудари біля Верхнього Салтова та Рубіжного.

    У свою чергу аналітики ISW зазначають, що поки що є лише непрямі докази, які можуть вказувати на наказ Путіна захопити Харків та область.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.